Olga Alamán estrena 'Paella Today!' com a protagonista mentre prepara el seu salt a la direcció cinematogràfica

Martes, 6 de Marzo de 2018 6:00

Olga Alamán estrena este mes de març Paella Today!, la seua primera comèdia com a protagonista. En la pel·lícula del també director valencià César Sabater, Alamán és Lola, vèrtex i desencadenant d'un triangle amorós que porta fins als cinemes el debat al voltant del poliamor. El film, coprotagonitzat per Pablo Rivero i Pau Gregori, està farcit de cameos: des de Lolita a Pablo Carbonell, o des de Mamen García a Brays Efe.

Per a Alamán la pel·lícula és un pas més dins d'un ampli bagatge, malgrat la seua joventut. Coneguda massivament entre els valencians pels seus papers en sèries de l'extinta Canal 9 com a Negocis de Família o L'Alquería Blanca, ha participat durant un bon nombre de capítols d'uns altres projectes televisius estatals com ara Amar en tiempos revueltos o Gran Hotel. 

No obstant això, durant els últims anys s'ha dedicat a preparar un futur com a directora. Encara que assegura que no pretén abandonar la interpretació, ja ha dirigit tres curts en els últims tres anys. En estos moments treballa amb diferents idees de guió, encara que sembla més probable que debute en un format llarg amb el documental, gènere que l’encisa.